پروفایل
منوی دسته بندی همه مقالات

6 چیزی که باید درمورد میکروب های روده بدانید

میکروبیوم روده
میکروبیوم روده (میکروب های روده)
در این قسمت از مقاله‌ی بیماری‌های خود ایمنی در سایت مستر رژیم قصد داریم هرچیزی که باید درمورد میکروب های روده بدانید و براتون توضیح بدیم .
[fvplayer id=”39″]

در داخل روده انسان ها و حیوانات  چه هست ؟

آناتومی روده انسان

میکروبیوم میکروب های روده

داخل روده‌ی ما انسان‌ها و همه‌ی حیوانات باکتری‌های خیلی زیادی وجود دارد که در ایجاد تعادل و هوموسااز بدن ما کارهای خیلی مهمی بر عهده‌دارند.
تعداد این باکتری‌های ها به قدری زیاد هست که حدود 50 درصد حجم مدفوع را به خود اختصاص می‌دهند، و هم اینکه ۳۰۰ برابر کل اطلاعت DNA بدن ما دارای محتوای ژنتیکی هستند از این‌رو توانایی خیلی زیادی در ساخت هورمون‌ها و خیلی از مواد مورد نیاز بدن ما دارند.

وظایف باکتری ها در بدن ما 

یکی از کارهای مهم این باکتری‌ها کنترل تعادل در ایمنی بدن ما هستند؛ در واقع با تأثیری که روی عواملی مانند AHR،Tregs و Th_17 دارند و موارد زیاد دیگر تعادل را سیستم ایمنی ما برپا می‌کنند.
برای مثال در AHR یا گیرنده‌ی آریل هیدروکربن با تأثیری که روی این فاکتور دارند مانع از فعالیت بیش از حد سیستم ایمنی بدن ما می‌شود، از طرفی این گیرنده‌ی آریل هیدروکربن دارای خاصیت دوگانه هست که اگر توسط عوامل خارجی مانند دود سیگار، مواد نفتی مثل پلاستیک‌ها یا آلودگی هوا تحریک شود باعث ایجاد سرطان یا بیماری خودایمنی می‌شود اما اگر توسط عوامل داخلی مثل میکروبیوم روده تحریک شود مانع از ایجاد این بیماری‌های خود ایمنی می‌شود و البته که این عامل یعنی AHR بر روی بسیاری از ژن‌های بدن ما تأثیر دارد و این گوشه‌ای از وظایف این گیرنده هست.

در قسمت بعدی در مورد تأثیر میکروبیوم روده  (میکروب های روده) بر روی Tregs یا سلوهای تی تنظیم‌کننده و Th_17 یا سلول‌های تی کمک‌کننده صحبت می‌کنیم. 

میدانیم که اگر ایمنی بدن ما بیش از حد فعالیت داشته باشد باعث ایجاد التهاب و بیماری‌های خود ایمنی می‌شود و اگر سلول‌های تی تنظیم‌کننده وظیفه‌ی خود را به درستی انجام ندهند این تعادل به هم می‌خورد و عوارض زیادی به‌جا خواهد گذاشت، اما این سلامت باکتری‌های روده ما هست که باعث تعادل در فعالیت سلول‌های تی تنظیم‌کننده و به دنبال آن جلوگیری از فعالیت بیش‌ازحد سلول‌های تی کمک‌کننده می‌شود.

نقش مهم باکتری ها در بدن انسان ها 

از طرف دیگر نقش مهم باکتری‌های روده در جذب و تولید مواد مغذی و ویتامین‌ها و همچنین تولید هورمون‌ها بازهم به‌طور مستقیم در سلامت ما و همچنین جلوگیری از چاقی بیش‌ازحد نقش دارند.
به خاطر داشته باشیم که حدود 90 درصد هورمون شادی یا همان سروتونین نیز در روده‌ی ما تولید می‌شود و فقط 10 درصد آن در مغز ما هست.
به همین خاطر داشتن میکروبیوم سالم از مهم‌ترین فاکتورهایی است که باید تنظیم آنها را در اولویت قرارداد.
اما این باکتری‌ها از زمانی که ما به دنیا می‌آییم از طریق شیر مادر و همچنین محیط اطراف ما وارد بدن ما می‌شوند و با تکثیر خود به بدن ما کمک می‌کنند، به همین خاطر کودکانی که از شیر مادر استفاده نمی‌کنند خیلی راحت‌تر دچار بیماری‌های مختلف می‌شوند.

4 عملی که باعث از بین رفتن میکروب های مفید روده میشود 

 

میکروب های روده

میکروب های روده

اما ما با فعالیت‌های غلطی که انجام می‌دهیم برای مثال مصرف بیش‌ازحد مواد غذایی شیرین و همچنین عدم مصرف فیبرهای سالم در غذای خود باعث از بین رفتن این میکروب‌های مفید در بدن خودمان می‌شویم.
به‌علاوه مصرف نابجا و بیش از داروهای آنتی‌بیوتیک یا همان به قول مردم چرک خشک‌کن‌ها به‌طور مستقیم باعث از بین رفتن این باکتری‌ها می‌شویم
چون‌که داروهای ضد باکتری یا آنتی‌بیوتیک ها توانایی تشخیص باکتری‌های مفید و مضر را ندارند و همه‌ی باکتری‌های بدن ما را از بین می‌برند که به نظر من یک فاجعه در بدن به‌حساب می‌آید.

علائم بیماری میکروبیوم روده (میکروب های روده)

به همین خاطر ما در آکادمی مستر رژیم یکی از مهم‌ترین ارکان رژیم‌های خود را بر این پایه‌ی بازسازی باکتری‌های روده بنا نهاده‌ایم، چه در دوره‌ی جامع سلامتی هارمونی هورمون‌ها و چه دوره ایمنی و بازسازی بدن.

و حتماً به شما توصیه می‌کنیم اگر شما علائم زیر و دارید مبتلا به بیماری میکروبیوم روده (میکروب روده) هستید .

  1.  گزگز دست‌وپا مچ

  2.  مشکلات پوستی (قرمزی یا جوش‌های پوستی یا خارش)

  3. خستگی‌های زودرس چه در پیاده‌روی‌ها و یا کارهای روزمره

  4. بیماری‌های مکرر که دیر درمان می‌شوند 

  5. مشکلات مفصلی

و مسائل دیگه که در قسمت علائم بیماری خود ایمنی صحبت کرده‌ایم هر چه زودتر در جهت درمان این باکتری‌های فوق‌العاده قدم بردارید.

آیا این نوشته برایتان مفید بود؟

mesterdiet.com وب‌سایت
مدیر سایت : امیرحسین سلگی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

7 − 3 =

لطفا صبرکنید...