پروفایل
منوی دسته بندی همه مقالات

درمان سرطان

در این مقاله قصد داریم در مورد درمان سرطان صحبت کنیم و تمامی روش های درمان سرطان و کاهش علائم آن را مورد بررسی قرار دهیم.

البته روش های امروزه درمان قطعی نیستند ولی در اینجا در مورد درمان قطعی سرطان و تاثیر رژیم غذایی مخصوص این بیماران صحبت میکنیم.

به منظور بررسی ریشه ای ، موضوعات گسترده ای را باید توضیح دهیم ، بنابراین حتما تا آخر مقاله درمان سرطان با ما همراه باشید و نظرات ،سوالات و پیشنهادات خود را در قسمت کامنت ها با ما به اشتراک بگذارید.

علل ایجاد سرطان:

علل ایجاد سرطان

علل ایجاد سرطان

سرطان توسط یک عامل واحد ایجاد نمی‌شود بلکه ترکیبی از عوامل ژنتیکی و محیطی است. در حالی که ما اطلاعات زیادی در مورد درمان سرطان داریم، هنوز چیزهای زیادی برای یادگیری در مورد درمان سرطان وجود دارد.

عوامل ژنتیکی:

جهش‌های ارثی: برخی افراد جهش‌های ژنی خاصی را از والدین خود به ارث می‌برند که خطر سرطان را افزایش می‌دهد. مثال‌ها شامل جهش‌های BRCA1 و BRCA2 مرتبط با سرطان پستان و تخمدان است.

جهش‌های اکتسابی: این جهش‌ها در طول زندگی فرد به دلیل عوامل مختلف (که در زیر بحث شده) رخ می‌دهد و می‌تواند منجر به توسعه سرطان شود.

عوامل محیطی:

دود تنباکو: مهم‌ترین علت قابل پیشگیری سرطان که حاوی مواد شیمیایی مضر زیادی است.

رژیم غذایی و چاقی: رژیم غذایی غلطی که موجب ایجاد مقاومت به انسولین و التهاب در بدن شود از علل مهم ایجاد سرطان هست که کنترل این مورد در درمان سرطان قطعا حائز اهمیت، ساده و کم هزینه است.البته که چاقی با چندین نوع سرطان مرتبط است.

مصرف الکل: مصرف بیش از حد الکل می‌تواند خطر سرطان‌هایی مانند کبد، دهان و گلو را افزایش دهد.

عدم فعالیت بدنی: ورزش منظم به کاهش خطر سرطان کمک می‌کند.

قرار گرفتن در معرض آفتاب: قرار گرفتن بیش از حد در معرض اشعه ماوراء بنفش (UV) از خورشید در ساعات خاصی در طول روز می‌تواند منجر به سرطان پوست شود.

تابش: قرار گرفتن در معرض تابش یونیزه، مانند درمان‌های پزشکی یا حوادث صنعتی، می‌تواند خطر سرطان را افزایش دهد.

مواد شیمیایی سرطان‌زا: قرار گرفتن در معرض برخی مواد شیمیایی مانند

آزبست بنزن و فرمالدهید(آزبست در لوله‌ آزبست سیمانی، ناودانی و صفحات ایرانیت، لباس نسوز ، جلیقه، نمدها و دیگر مواد نسوز، پوشش لوله‌ ها و عایق‌ های الکتریکی ،صفحه کلاچ، لنت ترمز و انواع واشر، آسفالت، رنگ شیمیایی، کاشی و پلاستیک وجود دارد. بنزن در روغن خام ، بنزین و دود سیگار، پلاستیک ، رزین و نایلون و الیاف مصنوعی استفاده می شود ؛

همچنین برای ساخت برخی از انواع روان کننده ها ، لاستیک ها ، رنگ ها ، مواد شوینده ، داروها و سموم دفع آفات استفاده می شود.فرمالدهید در فیلم عکاسی، لمینت چوبی، تخته‌ های نئوپان و رزین های اوره فرمالدهید و در ترکیب برخی از چسب‌ها، MDF و تخته های سه‌لا مورد استفاده قرار می گیرد ؛ این ماده در صنایع کابینت سازی و محصولات چوبی نیز از کاربردهای زیادی برخوردار است) می‌تواند باعث سرطان شود.

هورمون‌ها: درمان جایگزینی هورمون و برخی قرص‌های ضد بارداری می‌تواند خطر برخی سرطان‌ها را کمی افزایش دهد.

عوامل عفونی: برخی ویروس‌ها و باکتری‌ها می‌توانند به توسعه سرطان کمک کنند، مانند HPV (ویروس پاپیلومای انسانی) که با سرطان دهانه رحم مرتبط است.

عوامل دیگر

التهاب مزمن: التهاب طولانی مدت می‌تواند به سلول‌ها آسیب برساند و خطر سرطان را افزایش دهد ؛ علل التهابات زیاد هستند از جمله مشکلات روده و چاقی.

سیستم ایمنی: سیستم ایمنی ضعیف ممکن است در مبارزه با سلول‌های سرطانی کمتر مؤثر باشد.

حوزه تحقیقات درمان سرطان وسیع و پیچیده است و یافته‌های جدید به طور مداوم در حال ظهور هستند.در اینجا برخی از زمینه‌های تحقیق فعال وجود دارد که می‌تواند به بینش‌های جدیدی در مورد علل و درمان سرطان منجر شود:

میکروبیوم: تعادل باکتری‌ها در روده و سایر قسمت‌های بدن به طور فزاینده‌ای به عنوان تأثیرگذار بر سلامت، از جمله خطر سرطان شناخته می‌شود.

آلاینده‌های محیطی: مطالعات همچنان به بررسی ارتباط بین قرار گرفتن در معرض مواد شیمیایی و آلاینده‌های خاص و توسعه سرطان می‌پردازند.

التهاب: التهاب مزمن با انواع مختلف سرطان مرتبط است و محققان به بررسی عمیق‌تر مکانیسم‌های زیرین می‌پردازند.

پیری سلولی: این فرآیند که در آن سلول‌ها متوقف می‌شوند اما نمی‌میرند، در پیری و سرطان نقش دارد.

متابولیسم: نحوه استفاده سلول‌های سرطانی از انرژی به طور متفاوت از سلول‌های طبیعی یک حوزه مورد علاقه در حال رشد است.

البته در ویدیوی مربوط به مقاله درمان سرطان بیشتر در مورد اصلی‌ترین علت‌های ایجاد سرطان صحبت کرده ایم که در ادامه بیشتر برای شما توضیح خواهیم داد.

مکانیسم ایجاد سرطان در بدن:

سرطان زمانی رخ می‌دهد که سلول‌ها از چرخه سلولی طبیعی خود خارج می‌شوند و پروتئین‌های کنترلی که باید تقسیم سلولی را تنظیم کنند، به درستی عمل نمی‌کنند. این پروتئین‌ها شامل ژن‌های سرکوبگر تومور مانند p53 و RB هستند که در صورت جهش یا غیرفعال شدن، نمی‌توانند تقسیم سلولی را متوقف کنند.

در نتیجه، سلول‌ها به طور غیرقابل کنترلی تقسیم می‌شوند و تومورهای سرطانی تشکیل می‌دهند.

این فرآیند به دلیل جهش‌های ژنتیکی و تغییرات در DNA سلول‌ها رخ می‌دهد.
اما هر کدام از عوامل بالا که در مورد آن صحبت کردیم می‌توانند علتی برای به هم خوردن این چرخه سلولی باشد و در نتیجه سلول‌ها بیش از حد تکثیر شوند ، بنابراین روش‌های درمانی برای جلوگیری از تکثیر بیش از حد سلول‌ها و یا نابود کردن سلول‌های تکثیر شده هستند.

لازم به ذکر است که از مهم‌ترین عواملی که می‌تواند، دستور به برهم خوردن توالی ژنی و جهش ژن‌ها بدهد به عوامل روانی و اختلالات روحی باز می‌گردد.
توصیه می‌کنیم برای اطلاعات بیشتر در این مورد به ویدیو مربوط به مقاله درمان سرطان مراجعه کنید.

روش های درمان سرطان تا امروز:

روش های درمان سرطان تا امروز

روش های درمان سرطان تا امروز

درمان‌ سرطان امروزه شامل روش‌های متنوعی هستند که بسته به نوع و مرحله سرطان، وضعیت کلی بیمار و ترجیحات درمانی او انتخاب می‌شوند. این روش‌ها عبارتند از:

جراحی:
هدف از جراحی، برداشتن تومور یا بافت‌های سرطانی از بدن است.

شیمی‌درمانی:
استفاده از داروها برای کشتن سلول‌های سرطانی یا جلوگیری از رشد آن‌ها.

پرتودرمانی:
استفاده از پرتوهای انرژی بالا برای کشتن سلول‌های سرطانی یا کوچک کردن تومورها.

ایمونوتراپی:
تقویت سیستم ایمنی بدن برای مبارزه با سلول‌های سرطانی.

درمان هدفمند:
استفاده از داروهایی که به طور خاص به مولکول‌ها یا ژن‌های خاصی در سلول‌های سرطانی حمله می‌کنند.

درمان هورمونی:
استفاده از داروهایی که هورمون‌های مورد نیاز برای رشد برخی از انواع سرطان‌ها را مسدود می‌کنند.

پیوند سلول‌های بنیادی:
بازسازی سلول‌های خونی در بیمارانی که سلول‌های خونی آن‌ها به دلیل شیمی‌درمانی یا پرتودرمانی از بین رفته است.

درمان‌های تسکینی:
مدیریت علائم و بهبود کیفیت زندگی بیماران با سرطان پیشرفته یا غیرقابل درمان.

این روش‌ها معمولاً به صورت ترکیبی استفاده می‌شوند تا بهترین نتیجه ممکن را برای بیمار فراهم کنند.

علاوه بر روش‌های اصلی درمان سرطان که قبلاً ذکر شد، برخی روش‌های دیگر نیز وجود دارند که به عنوان روش های مکمل یا جایگزین درمان سرطان استفاده می‌شوند.

این روش‌ها شامل موارد زیر هستند:

اکسیژن‌تراپی هایپرباریک (HBOT):
این روش شامل تنفس اکسیژن خالص در یک محفظه با فشار بالا است. HBOT می‌تواند به بهبود زخم‌ها و کاهش عوارض جانبی پرتودرمانی کمک کند، اما به عنوان یک روش مستقل برای درمان سرطان تأیید نشده است.

کرایوآبلیشن:
استفاده از سرما برای منجمد کردن و کشتن سلول‌های سرطانی.

لیزر تراپی:
استفاده از نور لیزر برای کشتن سلول‌های سرطانی یا کوچک کردن تومورها.

درمان‌های فوتودینامیک:
استفاده از داروهایی که با نور فعال می‌شوند تا سلول‌های سرطانی را بکشند.

درمان‌های حرارتی:
استفاده از گرما برای آسیب رساندن به سلول‌های سرطانی.

پزشکی مکمل و جایگزین (CAM):
شامل روش‌هایی مانند طب سوزنی، مدیتیشن و یوگا که می‌توانند به بهبود کیفیت زندگی بیماران کمک کنند.

این روش‌ها معمولاً به عنوان مکمل درمان‌های اصلی استفاده می‌شوند و باید با مشورت پزشک متخصص انجام شوند.

اما آنگونه که در بالا خدمت شما عرض شد روش‌های متنوعی برای درمان سرطان وجود دارد و البته با توجه به دلایلی که گفته شد از جمله مشکلات سیستم ایمنی و همچنین مشکلات هورمونی و روانی که جزء مهم‌ترین دلایل برای ایجاد سرطان هستند باید در نظر داشت که رژیم غذایی تنظیم هورمونی و فعالیت‌های کنترل سیستم روانی و ذهنی می‌تواند روند درمان سرطان را بسیار سریع‌تر کند ؛

که در این مورد در دوره جامع سلامتی هارمونی هورمون‌ها کاملاً خدمت شما توضیح داده شده و رژیم غذایی مورد نظر در زمینه درمان سرطان ارائه شده است.

 

 

ویتامین های موثر در درمان سرطان:

ویتامین های موثر در درمان سرطان

ویتامین های موثر در درمان سرطان

همانگونه که در بالا خدمت شما عرض کردیم ، اختلالات سیستم هورمونی بدن ، سیستم ایمنی بدن و البته شرایط روحی روانی نقش مهمی در ایجاد سرطان در بدن دارند.

بنابراین ویتامین‌هایی که می‌توانند در این زمینه‌ها به ما کمک کنند می‌توانند به عنوان عامل پیشگیری کننده سرطان و تسریع کننده روند درمان سرطان به ما کمک کنند که در ادامه لیست این ویتامین ها را برای شما آورده ایم:

ویتامین دی:
ویتامین ضروری برای سیستم ایمنی، کنترل التهاب ،تنظیم هورمون ها و کنترل استرس

امگا ۳:
امروز مواد غذایی سرشار از امگا ۶ شده‌اند که التهاب آور هستند، باید دقت داشته باشیم که امگا ۳ و امگا ۶ باید نسبت خاصی با هم داشته باشند که التهاب کنترل شود ،بنابراین سطح امگا ۳ مناسب از موارد مهم کنترل ایمنی و سرطان است.

ویتامین سی:
نقش اساسی در تقویت سیستم ایمنی.

ویتامین های گروه بی(ب کمپلکس ):
نقش اساسی در تقویت سیستم ایمنی و کنترل مشکلات عصبی.

و دیگر ریز مغذی‌های مهم از جمله زینک و کلسیم جزء مهم‌ترین‌ها برای کنترل روند سرطان در بدن هستند.

 

 

نقش اکسیژن در درمان سرطان:

یکی از روش‌هایی که در بالا خدمت شما نام برده شد اکسیژن تراپی هایپرباریک بود.

یعنی استفاده از اکسیژن با دوز بالا برای کنترل خارج شدن سلول‌ها از روند تقسیم سلولی خود. باید دقت داشته باشیم که اکسیژن در بدن به مانند یک عامل جلوگیری کننده از تقسیم و رشد سلول‌ها به حساب می‌آید و اکسیژن عاملی بازدارنده برای رشد محسوب می‌شود.

به همین دلیل تغییر محل زندگی به مکان‌هایی با آب و هوای بهتر و سطح اکسیژن بالاتر می‌تواند در روند درمان سرطان بسیار کمک کننده باشد. همانگونه که آلودگی هوا می‌تواند عاملی برای ایجاد سرطان باشد.

نقش مهم رژیم غذایی در ایجاد و درمان سرطان:

شاید فکر کنید که رژیم غذایی نقش جزئی در روند درمان بیماری ها دارد اما اصلا اینگونه نیست و باید دقت داشته باشید که بالای ۷۰ درصد علل بیماری ها تنها به رژیم غذایی برمیگردد.
البته در این زمینه به علت گردش مالی بالایی که وجود دارد متاسفانه آموزش درست خیلی کم هست.

پروفسور والتر ویلِت رئیس دانشکده بهداشت عمومی دانشکده هاروارد و مدیر ۳ پژوهش بزرگ روی ۳۰۰ هزار نفر طی ۳۰ سال در امریکا در مورد اهمیت رژیم غذایی و ارتباط آن با بیماری های قلبی عروقی و درمان سرطان و نویسنده ۴ کتاب و ۷۰۰ مقاله علمی در مورد ارتباط رژیم غذایی و بیماری است که به این ارتباطات نزدیک و مستقیم بین بیماری ها و رژیم غذایی پی برده است.

ما در آکادمی مستررژیم با عنایت به هدایت پروردگار و چندین سال مطالعه در زمینه رژیم درمانی برای اولین بار در کشور به صورت تخصصی روی درمان بسیاری از بیماری های لاعلاج با تغییر رژیم غذایی فعالیت میکنیم؛ که دوره جامع سلامتی هارمونی هورمون ها نتیجه سال ها تلاش گروه ما میباشد.

بنابراین اگر قصد تغییر رژیم غذایی خود در جهت درمان سرطان را دارید پیشنهاد میکنم حتما به صفحه این دوره مراجعه کنید و ویدیو های پیش نمایش( ویدیو1) (ویدیو2) را مشاهده بفرمایید.
البته که در ویدیوی همین صفحه در مورد درمان سرطان بیشتر خدمت شما در مورد نحوه تغییر رژیم برای درمان سرطان توضیح داده ایم.

آیا این نوشته برایتان مفید بود؟

mesterdiet.com وب‌سایت
مدیر سایت : امیرحسین سلگی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

8 + 12 =

لطفا صبرکنید...